Obavijesti za korisnike

2.10.2019.
VAŽNA OBAVIJEST ZA KORISNIKE: U posljednje vrijeme uočeni su problemi kod prijava u sustav Evidencije međunarodne suradnje u svrhu novoga upisa ili izmjene već postojećih. Da biste se uspješno prijavili u Evidenciju, potrebno je koristiti isključivo poveznicu na web adresi: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/ (link "Evidencija međunarodne suradnje" u izborniku lijevo) ili izravnu web adresu: https://medjunarodna.unizg.hr.

12.10.2017.
Prijava u sustav Evidencije međunarodne suradnje se od današnjeg dana provodi putem AAI identiteta. Upute za korisnike su ažurirane s novim informacijama o načinu prijave. Korisnici će biti u mogućnosti samostalno izmijeniti sve zapise koje unesu koristeći svoj AAI identitet. Za izmjenu starijih zapisa pošaljite upit na renata.hranjec@unizg.hr s opisom potrebnih izmjena.Evidencija međunarodne suradnje

Pred Vama je novo sučelje Evidencije međunarodne suradnje Sveučilišta u Zagrebu. Podatke u Evidenciju međunarodne suradnje Sveučilišta u Zagrebu unose sami djelatnici Sveučilišta i njihove sastavnice, kontinuirano tijekom cijele godine, i tako ostvaruju ažurnost baze podataka. Nadzor nad samom bazom osigurava Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta, koji korigira zapise te komunicira s djelatnicima Sveučilišta ne bi li osigurao što pouzdanije podatke.

Za sve tehničke poteškoće i za unos novoga grada koji se ne nalazi na padajućem izborniku obrasca za unos obratite se na e-mail adresu: webmaster@unizg.hr.
Za sadržajna pitanja, komentare i sugestije obratite se na e-mail adresu: renata.hranjec@unizg.hr.

Da biste preuzeli upute za rad kliknite ovdje.

Web sustav Evidencije međunarodne suradnje podržava sve internetske preglednike, ali je optimiziran za rad u pregledniku Google Chrome te se preporuča korištenje ovog preglednika prilikom rada s aplikacijom.